Twee unieke appartementen in het hart van Deventer

Ben je de laatste tijd al eens vanaf de Pikeursbaan de Geert Grotestraat ingelopen en heb je daar onze banner zien staan? Dit imposante gebouw, gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Deventer, staat op het punt om twee nieuwe bewoners te verwelkomen. Binnenkort zullen in dit monumentale pand twee prachtige appartementen van meer dan 60 m² te koop worden aangeboden.

Leven in het Bruisende Centrum

Wonen aan de Geert Grotestraat betekent leven op steenworp afstand van alle gemakken en gezelligheid die Deventer te bieden heeft. Van sfeervolle cafés en restaurants tot unieke boetiekjes en historische bezienswaardigheden – alles ligt binnen handbereik. Daarnaast biedt de locatie uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en snelle toegang tot de uitvalswegen.

Mis Deze Kans Niet!

De verwachting is dat de verkoop van deze karakteristieke appartementen op korte termijn zal starten. Dit is een unieke kans om te wonen in een monumentaal pand in het hart van Deventer. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de verkoop en meer informatie ontvangen over deze prachtige appartementen? Schrijf je dan in en mis geen updates over dit bijzondere project.

Geïnteresseerd in dit project en meer weten? Natuurlijk!

Geert Grootestraat Natuurlijk Makelaars

Wilt u op de hoogte blijven van dit project?

Laat hier uw gegevens achter en ontvang updates over de ontwikkelingen van dit project.