Verkoop

De verkoop van uw woning met Natuurlijk Makelaars

Het verkopen van uw woning is een belangrijke stap, die voor velen zowel opwindend als spannend is. Of u nu ervaren bent in het verkopen van woningen of dit voor de eerste keer doet, Natuurlijk Makelaars begrijpt de emoties en de spanning die hierbij komen kijken. Wij staan klaar om dit proces zo soepel en zorgeloos mogelijk voor u te maken.

Kiezen voor een makelaar is een beslissende stap in dit verkoopproces. Als u besluit om Natuurlijk Makelaars in te schakelen, kiest u niet alleen voor een makelaar die het proces stap voor stap met u doorloopt voor een optimaal resultaat, maar ook voor een partner die waarde hecht aan hoe dit resultaat behaald wordt. Onze specialisatie in duurzaamheid onderscheidt ons en toont uw betrokkenheid bij een betere wereld.

Vijf Voordelen voor de Verkoper:
1. Verhoogde Marktwaarde:
Met onze energielabelbepaling en verduurzamingsadvies vergroot u de aantrekkelijkheid en potentieel de verkoopprijs van uw woning.
2. Bredere Koperskring: Ons maatwerkadvies maakt uw woning aantrekkelijk voor een groter publiek dat waarde hecht aan duurzaamheid.
3. Professionele Ondersteuning: Dankzij onze samenwerking met top partners wordt het verduurzamingsproces vereenvoudigd, wat de verkoop bespoedigt.
4. Financiële Voordelen: Wij benadrukken de financiële incentives die hypotheekverstrekkers geven, inclusief subsidies, die de investering in duurzaamheid nog aantrekkelijker maken.
5. Geïnformeerde Kopers: Potentiële kopers zijn na een bezichtiging volledig op de hoogte van de verduurzamingsmogelijkheden en -voordelen van uw woning, wat twijfels wegneemt en de koopbeslissing kan versnellen.

Met Natuurlijk Makelaars kiest u voor een partner die verder kijkt dan alleen de verkoop. Samen verhogen wij niet alleen de waarde van uw woning, maar dragen we ook bij aan een duurzamere wereld. Uw woning verkopen? Natuurlijk doet u dat met Natuurlijk Makelaars, waar duurzaamheid hand in hand gaat met succes.

Wij vergroten de verkoopkans van uw woning

Heeft uw woning een verbeterbaar energielabel? Dan zorgen wij ervoor dat er een verduurzaamheidsadvies wordt opgemaakt. Zo worden potentiële kopers onder andere goed geïnformeerd en wordt een investering te overzien in plaats van overweldigend. Dit vergroot de verkoopkans van uw woning.

Uw op maat gemaakte stappenplan

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
De eerste stap begint met een persoonlijk gesprek over uw plannen en wensen. Wij komen bij u thuis langs om een goed beeld te krijgen en strategieën te bespreken die uw woning in de beste conditie op de markt brengen.

Stap 1: Dossier voorbereiding
Wij stellen een dienstverleningsovereenkomst op en verzamelen alle noodzakelijke documenten in onze beveiligde online omgeving. Dit zorgt voor een gestroomlijnde start.

Stap 2: Woning opname
Een grondige inspectie van binnen en buiten is de volgende stap. Wij adviseren over eventuele duurzaamheidsverbeteringen en zorgen voor een energielabel, indien nodig. Professionele fotografie en metingen leggen uw woning op haar best vast voor de presentatie.

Stap 3: Start verkoop
Na uw goedkeuring van de presentatiematerialen, coördineren wij de verkoopstrategie, inclusief planning van bezichtigingen en promotie op diverse platforms.

Stap 4: Bezichtigingen
Wij plannen bezichtigingen op overeengekomen tijden en zorgen voor continue communicatie met u over de voortgang en feedback van potentiële kopers.

Stap 5: Onderhandelen en koopovereenkomst
Bij interesse volgen onderhandelingen, waarbij wij u adviseren over elk bod. Een overeenkomst wordt pas definitief na schriftelijke bevestiging en ondertekening door beide partijen.

Stap 6: Overdracht
In de aanloop naar de overdracht ondersteunen wij zowel verkoper als koper bij de laatste stappen, waaronder de eindinspectie en de afspraak bij de notaris voor de officiële overdracht.

Kiezen voor Natuurlijk Makelaars betekent kiezen voor een deskundige en betrouwbare partner die waarde hecht aan zowel het resultaat als de impact op onze planeet. Samen zetten wij de volgende stap naar een duurzame toekomst.

Of wij iets voor u kunnen betekenen? Natuurlijk!