Vooraankondiging

(Nieuwbouw) Bouwprojecten in de maak

Elk (bouw)project is als een unieke puzzel, met uitdagingen die vragen om creatieve oplossingen. Bij Natuurlijk Makelaars geloven wij in het belang van samenwerking met de juiste partners in de regio, vooral tijdens de (ver)bouwfase. Wij streven ernaar om samen met deze partners het verschil te maken, zodat elk project de waarde krijgt die het verdient en bewoners de ruimte vinden waar ze naar verlangen.

Als betrouwbare en deskundige partner zijn wij vaak al vroeg betrokken bij de ontwikkeling van toekomstige bouwprojecten. Onze rol strekt zich uit tot het meedenken over het ontwerp, de indeling en de voorzieningen, met als doel een optimale woonervaring voor de toekomstige bewoners te realiseren.


Kunnen wij u helpen uw financiële situatie in kaart te brengen en meer te weten te komen over de financiële mogelijkheden?

Benieuwd naar de nieuwste bouwprojecten in de maak?

Bij Natuurlijk Makelaars geven wij u graag een exclusieve sneakpeek van wat er binnenkort in de verkoop komt.


Heeft u zelf als ontwikkelaar een nieuw plan of idee en wilt u ons advies hierin eens vrijblijvend horen, laat het ons dan weten.

Wij maken graag met u een afspraak voor een kennismaking en een gesprek.

Geert Grootestraat Natuurlijk Makelaars

Twee unieke appartementen in het hart van Deventer

26 april 2024

Ben je de laatste tijd al eens vanaf de Pikeursbaan de Geert Grotestraat ingelopen en heb je daar onze banner zien staan? Dit imposante gebouw,…

Bekijk project
Natuurlijk Makelaars Oerdijk appartementen

Wonen op een centrale locatie in Schalkhaar

17 april 2024

Het voormalige Rabobank gebouw, nu in gebruik als kantoorgebouw zal herontwikkeld worden tot 6 luxe appartementen. Op dit moment zijn wij bezig met de ontwerpfase.…

Bekijk project

Of wij iets voor u kunnen betekenen? Natuurlijk!