Wonen in Gorssel: 9 huur/koop appartementen op bloeiende locatie

De Hoofdstraat 67 in Gorssel, het voormalige Eye Center gebouw, wordt op dit moment getransformeerd naar een bloeiend stukje Gorssel met maar liefst 9 duurzame huur/koop appartementen. Blijf op de hoogte door hiernaast in te schrijven. 

Deze appartementen worden verbouwd met de nodige luxe uitstraling. Een impressie van de binnenkant van de appartementen vindt u hieronder.

MORE Museum in Gorssel
De opdrachtgever wil een uniek complex met 9 unieke appartementen creëren. Naast dat er zorgvuldig materiaal wordt uitgekozen en met een scherp oog naar de stijl van het complex gekeken wordt, krijgt elk appartement een vleugje kunst mee. Museum MORE is hierin de leidraad. Zoals het museum zelf zegt: “Museum MORE het mooiste en grootste museum voor modern realisme in Europa“.

Hoe het pand een vleugje MORE museum mee krijgt, laten wij nog even in het midden. In de visuele beelden die opgemaakt worden van enkele appartementen, zijn de kunstwerken van kunstenaars uit het MORE museum te zien. Hieronder ziet u bijvoorbeeld een kunstwerk van Dick Ket.

Geïnteresseerd in dit project en meer weten? Natuurlijk!

Natuurlijk Makelaars Appartementen Gorssel Verkoop

Wilt u op de hoogte blijven van dit project?

Laat hier uw gegevens achter en ontvang updates over de ontwikkelingen van dit project.