Huub
Swartjes

Register Makelaar en Taxateur

Huub Swartjes is een doorgewinterde makelaar met meer dan 15 jaar ervaring in Deventer en omstreken. Zijn liefde voor vastgoed werd al op jonge leeftijd aangewakkerd toen hij samen met zijn ouders en handige ooms een kleine woonboerderij verbouwde. Hier deed hij waardevolle inzichten op over de structuur, materialen en installaties van een woning.

Wat Huub echt onderscheidt, is zijn diepgaande betrokkenheid bij duurzaam wonen. In 2016 nam hij samen met een vriend een boerenerf onder handen met behulp van de rood-voor-rood procedure, waarbij ze het volledig gasvrij maakten. Ondanks terughoudendheid van aannemers en installateurs vanwege de nieuwe aanpak, dook Huub vastberaden in de technische aspecten en zette door met zijn eigen opgedane kennis.

Altijd gericht op de toekomst, heeft Huub zich de laatste jaren ook verdiept in het gebruik van accu’s om woningen off-grid te maken en volledig zelfvoorzienend te zijn in energie.

Naast zijn passie voor vastgoed is Huub een fervent voetballiefhebber. Als voetbalspits op het veld toont hij dezelfde fanatieke gedrevenheid als in zijn werk. Met onvermoeibare energie streeft Huub altijd naar het beste resultaat. Zijn aanpak is altijd op maat, waarbij hij zijn creativiteit en doorzettingsvermogen inzet om elke woning te voorzien van de meest passende oplossingen.

Met zijn brede kennis, gedrevenheid en innovatieve aanpak staat Huub klaar om zijn klanten te begeleiden bij elke stap van het vastgoedtraject.