Sandra
Koppenhöfer

Office Manager

Sinds 1999 heeft Sandra haar thuis gevonden in Schalkhaar en Deventer, waar ze een brede achtergrond heeft opgebouwd in de woningsector. Met ervaring bij zowel projectontwikkelaars als woningcorporaties heeft ze een diepgaand inzicht verworven in verschillende aspecten van het wonen. In haar laatste betrekking bij een Duurzame Energiecoöperatie werkte zij aan een project voor energiearmoede bestrijding onder bewoners, waarbij ze haar maatschappelijke betrokkenheid volledig tot uiting bracht.

Sandra is een mensenmens; ze gedijt in de dynamiek van planning, samenwerking en het streven naar optimale klantenservice. Als een echte regelaar weet ze de juiste verbindingen te leggen en doelen te realiseren. Naast haar professionele bezigheden heeft Sandra haar passie voor fotografie gevolgd, waarbij ze de afgelopen jaren ook zelfstandig op dit creatieve pad heeft gewerkt.

Als vrijwilliger bij het Duurzaamheidscentrum in Deventer zet Sandra zich enthousiast in voor diverse initiatieven die bijdragen aan een duurzamere samenleving in en rondom Deventer. In haar vrije tijd vind je Sandra in de tuin, samen met Huub en hun trouwe viervoeter, genietend van wandelingen en samen met hun twee zoons bij allerlei buitenactiviteiten. Stilzitten is simpelweg geen optie voor Sandra; ze blijft voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om haar steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.