Silvia
Veldhuis

Marketing en Communicatie

Met meer dan drie jaar ervaring in de makelaardij zet Silvia zich vol enthousiasme in, zowel in samenwerking met bedrijven als individuen. Haar passie, creativiteit en klantgerichtheid dragen bij aan een waardevolle klantbeleving. Ze geeft de finishing touch aan alle aspecten van het klantproces en zorgt voor maximale zichtbaarheid.

Met een achtergrond in bedrijfskunde is Silvia breed inzetbaar in ons team en fungeert ze als waardevolle sparringspartner en betrouwbare steunpilaar voor onze organisatie.

Als teamspeler is Silvia altijd gericht op het vinden van oplossingen. Haar natuurlijke nieuwsgierigheid drijft haar om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe ontwikkelingen. Opgegroeid op een boerenbedrijf weet zij van aanpakken. Sinds een jaar is Silvia samen met haar vriend trotse eigenaar van hun eerste woning, die ze volledig zelf hebben verbouwd. Als geboren en getogen inwoner van Epe, is ze actief lid van een dameselftal bij de lokale vereniging, waar ze veel plezier uit haalt.

Haar diepgewortelde interesse in duurzaamheid motiveert Silvia om te blijven ontdekken wat er nog meer gedaan kan worden op dat gebied.