Duurzaam wonen. Wij gaan ervoor.

Bij Natuurlijk Makelaars zijn wij gespecialiseerd in duurzame oplossingen en streven we naar een succesvolle verkoop van uw woning. Of u nu in Deventer woont of elders in de Stedendriehoek, wij komen graag bij u thuis voor een persoonlijk gesprek en een grondige inspectie van uw woning. Ons doel is om duurzaam wonen te bevorderen, waarbij wij uw wensen en behoeften centraal stellen. Met onze expertise en toewijding zetten wij ons in voor een geslaagde verkoop. Wij zijn er klaar voor. Samen gaan we voor een duurzame toekomst.

👉 Onze focus op duurzaamheid onderscheidt ons in de markt en laat zien dat een keuze voor Natuurlijk Makelaars een keuze is voor een betere wereld. Dit uit zich niet alleen in onze bedrijfsvoering, maar ook in onze aanvullende scholingen op het gebied van woningverduurzaming. Hierdoor kunnen wij onze (aan)kopers essentieel en gepersonaliseerd advies bieden.

👉 Heeft u een duurzaam huis te verkopen, dan past dat ‘natuurlijk’ precies bij een duurzaam ingestelde makelaar. Indien u niet zo’n duurzame woning heeft bent u bij Natuurlijk Makelaars òòk aan het juiste adres!

👉 Elk huis dat wij verkopen, voorzien wij van een ‘Natuurlijk Makelaars-verduurzamingsadviesrapport’, speciaal gericht op (niet duurzame) woningen met een energielabel B of lager.

Het ‘Natuurlijk Makelaars – verduurzamingsrapport’ biedt potentiële kopers inzicht in belangrijke aspecten van woningverduurzaming, inclusief een overzicht van gekwalificeerde partners voor de uitvoering, mogelijke subsidies en de financieel meest voordelige hypotheekverstrekkers voor duurzaamheidsprojecten.

Voordelen voor de verkoper?

Die zijn er zeker:

👉 Een verhoogde marktwaarde en betere verkoopkansen door onze energielabelbepaling en passende verduurzamingsadviezen.

👉 Toegang tot een bredere kopersmarkt die duurzaamheid waardeert.
Eenvoudiger verduurzamingsproces en snellere verkoop dankzij de ondersteuning van onze ervaren partners.

👉 Financiële stimulansen en subsidies die de duurzaamheidsinvestering aantrekkelijker maken.

👉 Beter geïnformeerde kopers die na een bezichtiging precies weten welke duurzaamheidsvoordelen de woning biedt, wat de aankoopbeslissing kan versnellen.

Wilt u de eerste stap zetten richting een duurzamere woning? Wij staan voor u klaar. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met ons. Ons werkgebied strekt zich uit tot Deventer en de omliggende dorpen zoals Schalkhaar, Heeten, Diepenveen, Bathmen, Wilp en Twello. Maar onze service kent geen grenzen. Wij bedienen iedereen, en reiken regelmatig verder dan de stedendriehoek en daarbuiten. Laat ons uw partner zijn in het verduurzamen van uw woning en neem contact op voor een advies op maat.

Duurzaam-wonen-Deventer-NM-web