Spring naar content
Koopprijs
€ 350.000,- k.k.

Deventer – Geert Grootestraat 13A

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1871
Soorten
Geen garage

Foto's

Omschrijving

Zeer licht en karakteristiek appartement in de BINNENSTAD van Deventer te koop!

Bent u op zoek naar een unieke kans om te wonen op een toplocatie in de binnenstad van Deventer? Dan is dit appartement in een monumentaal pand precies wat u zoekt. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime woonkamer aan de voorzijde, met veel lichtinval door de grote en hoge raampartijen.

Gelegen in de levendige binnenstad van Deventer, bevindt dit appartement zich op loopafstand van gezellige cafés, restaurants, winkels en alle andere voorzieningen die deze historische binnenstad te bieden heeft. Ondanks de centrale ligging aan de Geert Grootestraat, een zijstraat, biedt het appartement rust midden in het bruisende stadsleven. Bovendien zorgt de ligging op de eerste verdieping ervoor dat voorbijgangers niet bij u naar binnen kunnen kijken, terwijl u zelf wel een mooi uitzicht heeft.

Indeling:
Prachtige entree tot het voormalige herenhuis uit 1871, aan de voorzijde van het gebouw met een fraai monumentaal aanzicht. In de met marmer uitgevoerde centrale hal, die wordt gedeeld met de begane grond (kantoorruimte) en het appartement op de eerste verdieping, bereikt u de statige trappartij. Hier proeft u nog steeds de grandeur van vroegere tijden.
Appartement:
Vanuit het portiek heeft u de entree tot het appartement. Via een kleine hal komt u in het midden van de woonkamer en de keuken uit in het appartement. Door het licht en de vrije hoogte wordt u direct naar de woonkamer geleid. Deze bevind zich aan de voorzijde. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe hoogwaardige pvc-vloer, heeft prachtige hoge raampartijen op de hoek van het gebouw, dit zorgt voor erg veel lichtinval. Het uitzicht is uiteraard ook fraai! De woonkamer beschikt daarnaast over een airco-unit en een voormalige bedstede kan nog gebruikt worden als bergruimte.

De ruime slaapkamer, te bereiken vanuit de woonkamer, ook heeft net als de woonkamer grote en hoge raampartijen en een fraai uitzicht op de stadstuinen van de Walstraat.
De keuken is voorzien van apparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, combi-oven en afzuigkap. Ook de keuken heeft een vide die kan fungeren als opslagruimte. In de keuken bevinden zich tevens de wasmachineaansluiting, de meterkast en de cv-ketel opstelling.
De nette badkamer is een aantal jaren geleden geheel vernieuwd, compact en uitgerust met een zwevend toilet, een inloopdouche en een wastafelmeubel.

Daarnaast beschikt het appartement over een eigen inpandige fietsenberging in de kelder van ca. 7 m². U kunt de fietsenberging bereiken via een achterom vanaf de Pikeursbaan. Inpandige komt u dan via een trap in de centrale hal uit.

In 2023 is er onderhoud gepleegd aan het dak van het pand. Hierbij is het houten dakbeschot waar nodig vervangen en is nieuwe zinken bekleding toegepast.

Highlights:
– Toplocatie in de binnenstad van Deventer;
– Zeer ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds en de hoge raampartijen;
– Comfortabele airco unit in de woonkamer;
– Nieuwe cv-ketel 2024;
– Externe fietsenberging in de kelder, zowel inpandige als vanuit buiten via een achterom bereikbaar;
– Vide met bergruimte;
– Er is een nieuw opgerichte en kleine Vereniging van Eigenaars (totaal 3 appartementsrechten).

Natuurlijk Makelaars onderscheidt zich door het aanbieden van een maatwerk verduurzamingsadvies. Ook bij deze woning is dit aanwezig! Wel zo prettig bij de keuze voor de juiste hypotheek!
Ons Verduurzamings-adviesrapport geeft je inzicht in de duurzame investering(en) die wij adviseren voor je nieuwe (t)huis. Verduurzamen betekent lagere energie- en woonlasten, comfortabel wonen in een courante woning, een hogere woningwaarde en een persoonlijke bijdrage aan het milieu! En dit alles tegen gunstige hypotheekvoorwaarden. Vraag naar ons Verduurzamings-Adviesrapport en de hypotheek tijdens je bezichtiging en onze makelaar kan je hier alles over vertellen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar alles wat deze veelzijdige woning te bieden heeft? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.
Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Eigenschappen

Overdracht

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Publicatiedatum
18 juli 2024, 06:00
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1871
Bijzonderheden
Beschermd stads of dorpsgezicht
Dak type
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m2
Inhoud
224 m3

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Voorzieningen
TV kabel, Airconditioning, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energieklasse
F
Isolatievormen
Dubbelglas, HR glas
Soorten verwarming
CV ketel
Soorten warm water
CV ketel

Buitenruimte

Liggingen
In centrum
Achterom
Nee, niet bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen