Hypotheek

Wunderink financieren & verzekeren zijn gehuisvest in Schalkhaar, maar bedienen de gehele Stedendriehoek tussen Zutphen, Deventer en Apeldoorn. Samen met Wunderink, streven wij ernaar om u niet alleen van deskundig hypotheekadvies te voorzien, maar ook om u te begeleiden bij het verduurzamen van uw woning. Door middel van een verhoogde hypotheek kunt u investeren in energiebesparende maatregelen en profiteren van lagere hypotheekrentetarieven bij verschillende hypotheekverstrekkers.

Bovendien belonen steeds meer hypotheekverstrekkers ‘groene’ klanten met aantrekkelijke kortingen op de hypotheekrente. Bij Wunderink financieren & verzekeren, informeren wij u graag over deze mogelijkheden, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van duurzaam wonen.


Benieuwd naar meer informatie over Wunderink financieren & verzekeren?

BETROUWBAAR HYPOTHEEKADVIES


Kunnen wij u helpen uw financiële situatie in kaart te brengen en meer te weten te komen over de financiële mogelijkheden?

Enkele voorbeelden van hypotheekverstrekkers die duurzaamheid belonen

Triodos Bank biedt lagere hypotheekrentes bij een hoger energielabel van de woning. ASN Bank geeft speciale kortingen voor klanten die investeren in duurzaamheid en lagere rentetarieven voor duurzame hypotheken. Rabobank en Obvion geven een duurzaamheidskorting van 0,15% op alle rentevaste periodes.

Door te kiezen voor een duurzame hypotheek en uw woning te verduurzamen, investeert u niet alleen in een comfortabeler huis, maar verhoogt u ook de waarde van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw hypotheekmogelijkheden en het verduurzamen van uw woning. Bij Natuurlijk Makelaars helpen wij u graag op weg naar een financieel gezonde en duurzame toekomst voor uw woning.

Of wij iets voor u kunnen betekenen? Natuurlijk!