Het verkoopproces in kaart: Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.

De eerste stap begint met een persoonlijk gesprek over uw plannen en wensen. Wij komen bij u thuis langs om een goed beeld te krijgen en strategieën te bespreken die uw woning in de beste conditie op de markt brengen.

Stap 1:

Dossier Voorbereiding We stellen een dienstverleningsovereenkomst op en verzamelen alle noodzakelijke documenten in onze beveiligde online omgeving. Dit zorgt voor een gestroomlijnde start.

Stap 2:

Woning Opname Een grondige inspectie van binnen en buiten is de volgende stap. We adviseren over eventuele duurzaamheidsverbeteringen en zorgen voor een energielabel, indien nodig. Professionele fotografie en metingen leggen uw woning op haar best vast voor de presentatie.

Stap 3:

Start Verkoop Na uw goedkeuring van de presentatiematerialen, coördineren we de verkoopstrategie, inclusief planning van bezichtigingen en promotie op diverse platforms.

Stap 4:

Bezichtigingen We plannen bezichtigingen op overeengekomen tijden en zorgen voor continue communicatie met u over de voortgang en feedback van potentiële kopers.

Stap 5:

Onderhandelen en Koopovereenkomst Bij interesse volgen onderhandelingen, waarbij wij u adviseren over elk bod. Een overeenkomst wordt pas definitief na schriftelijke bevestiging en ondertekening door beide partijen.

Stap 6:

Overdracht In de aanloop naar de overdracht ondersteunen we zowel verkoper als koper bij de laatste stappen, waaronder de eindinspectie en de afspraak bij de notaris voor de officiële overdracht.

Kiezen voor Natuurlijk Makelaars betekent kiezen voor een deskundige en betrouwbare partner die waarde hecht aan zowel het resultaat als de impact op onze planeet. Samen zetten we de volgende stap naar een duurzame toekomst.

natuurlijk-makelaars-team