Verduurzaming met onze biobased tuinborden: Een groene stap vooruit

Voor ons als duurzame makelaar was het in het begin een zoektocht om tuinborden te vinden die geproduceerd worden op een manier waardoor het proces zo min mogelijk onze aarde schaadt en die we duurzaam kunnen gebruiken. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij onze biobased tuinborden kunnen introduceren, gemaakt van rijstvliesjes, een afvalproduct uit de voedselindustrie.

Waarom biobased tuinborden?

Onze keuze voor biobased tuinborden was niet zomaar een stap, maar een weloverwogen beslissing om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Laten we de voordelen van deze innovatieve borden eens op een rijtje zetten:

Oersterk en Duurzaam

Het plaatmateriaal dat wij gebruiken heeft de look en feel van hout, maar bezit veel sterkere eigenschappen dan welke houtsoort dan ook. Het materiaal is bestand tegen de schadelijke gevolgen van zon, regen en sneeuw, en heeft een indrukwekkende levensduur van maar liefst 80 jaar. Dit betekent geen noesten, scheuren, kleurverschil of sterke werking zoals bij hout het geval kan zijn.

UV-bestendig en Waterafstotend

Onze tuinborden zijn UV-bestendig, waardoor ze niet vergrijzen of vervagen door zonlicht. Bovendien heeft het rijstvliesje van nature een waterafstotende werking om de rijstkorrel te beschermen tegen vocht. Dit zorgt ervoor dat het plaatmateriaal niet uitzet, schimmelt of rot, wat bijdraagt aan de lange levensduur van het product.

100% Circulair

Een ander groot voordeel van onze biobased tuinborden is dat ze volledig circulair zijn. Het materiaal bestaat uit 60% rijstvliesjes, 22% steenzout en 18% minerale olie. Na gebruik of bij beschadiging kan het materiaal, zonder toevoeging van nieuwe grondstoffen, opnieuw het productieproces ingaan. Dit betekent dat het biobased tuinbord volledig hergebruikt wordt voor een nieuw makelaarsbord, zonder verspilling van natuurlijke hulpbronnen.

Duurzame Folie

De boodschap wordt op de borden aangebracht met een duurzame en verwijderbare folie. Deze folie is niet alleen recyclebaar, maar wordt na gebruik naar een recyclebedrijf gebracht waar het wordt hergebruikt voor de productie van rubberlaarzen. Dit sluit perfect aan bij onze visie op een circulaire economie en het minimaliseren van afval.

Onze Borden in de Gemeente Deventer en de Stedendriehoek

We zijn verheugd te melden dat onze duurzame biobased tuinborden al zichtbaar zijn in de gemeente Deventer. Dit is slechts het begin! Wij zijn ook al in gesprek met klanten binnen de hele Stedendriehoek en hopen dat onze borden binnenkort veelvuldig zichtbaar zullen zijn in deze regio.

Samen naar een Duurzamere Toekomst

Wij zijn ontzettend blij dat we deze verantwoorde keuze kunnen aanbieden bij de verkoop van uw woning. Met onze biobased tuinborden zetten wij een groene stap vooruit en laten we een duurzame indruk achter. Als makelaar dragen wij bij aan een duurzamere wereld, één bord tegelijk.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze duurzame initiatieven en innovatieve producten. Samen bouwen we aan een groenere toekomst.

Duurzaamheid #Biobased #Circulair #GroeneMakelaardij #Innovatie #VerantwoordOndernemen #Rijstvliesjes #Milieuvriendelijk #Makelaarsborden #EcoFriendly #DuurzameToekomst #GroeneWoning #Deventer #Schalkhaar #Diepenveen #Stedendriehoek #Overijssel #Olst #Twello #Heeten #makelaardeventer #opzoeknaarmakelaar

huis te koop Deventer verkoopbord